Společnost Apple představila nové sluchátka AirPods. Mají několik inovací

PC a Mobil 02. listopadu 2019 | 09:20 — Lukáš Bauer
Apple v pondělí představil nová bezdrátová sluchátka s názvem AirPods. Nová sluchátka jsou odhlučněná a jsou také o něco dražší než jejich první generace. Společnost uvedla, že v obchodech budou nové AirPods dostupné od 30. října.
Další 2 fotografie v galerii
Společnost Apple představila nová sluchátka AirPods / Internet

Společnost Apple představila v pondělí svá nová bezdrátová sluchátka AirPods. Oproti první generaci přináší několik vylepšení, přičemž tím nejvýraznějším je schopnost potlačovat okolní ruch. 

Podle Applu je design nových sluchátek navržen tak, aby držela lépe v uchu a jsou vybavena nástavcem ve třech ruzných velikostech. Díky flexibilnímu nástavci by měla sluchátka vyhovovat všem uživatelům.

Nové AirPods jsou vybaveny funkcí aktivního potlačení okolního hluku. Tutu schopnost mají sluchátka díky speciálním mikrofonům, které zachytí okolní zvuk a potlačí ho. Uživatel má však zároveň možnost zvolit několik různých režimů, ve kterých sluchátka budou okolní zvuky potlačovat.

Tato regulace je důležitá zejména pro poslech hudby ve městě, kdy je dobré slyšet okolní ruch a vnímat dopravu. Fuknci regulace okolního zvuku pomocí mikrofonů mají i sluchátka dalších výrobců. Stejnou funkcí jsou vybaveny například sluchátka WF-1000x M3 od Sony.

Od současných AirPodov se nová sluchátka odlišují také tím, že mají flexibilní ušní nástavce. V balení jsou ve třech velikostech a jsou vyrobeny ze silikonu. Sluchátka mají být odolná vůči potu a stříkající vodě. Baterie v AirPods Pro mají podle Apple vydržet 4,5 hodiny nepřetržitého poslechu. Dále čtěte: (Apple odstraní vážnou chybu z telefonu iPhone, která odposlouchává zvuky druhého telefonu před přijetím hovoru).

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Dlouhá cesta může být pro dítě utrpením, nová auta ale mají spoustu vychytávek: vymyslí hru na pobavení, či ugrilují steak

Dokonalé prázdninové letovisko? Plážové ráje Bodrumu...

Balení bez námahy – módní tipy pro chytré a stylové...

Noční vlaky zažívají v Evropě renesanci: Tipy, kam můžete...

Kam na první letošní lyžování? Na rakouském ledovci...

Egyptská Taba: Vítejte v ráji dobrodruhů

Přemýšlíte o změně? Pár tipů na místa pro život, kde si...

Zavřít reklamu